Početna

   Sobe
   Apartmani
   Usluge i dodatna 

   ponuda
 
Korisne informacije 
   Medulin

   Kako do nas
   Foto galerija
  
Kontakt

   VILLA ANITA MEDULIN

 

   

 

  Odabir jezika:           

 German           
   English       
   Hrvatski      
   Italian         
   Русский                       

      

       

        

  Address:

   PALMA

  52203 Medulin,    

  Brajdine 95           
  Istra- CROATIA   
 

   tel:                              

      +385 52 576 919

                    577 221 ,  

               

  Mobil telefon :

  +385 91 795 63 26


   fax:                             

        +385 52 576 919

  e-mail:

        info@vila-anita.com

 

  

       Medulin

    Medulin spada među reprezentante istarskog turizma i jedno je od petnajstak najpoznatijih kupališnih imena na Jadranu. Dinamičan razvoj Medulina počiva na valorizaciji prirodne osnove i fizionomiji pitomog pejzaža.

    Svaki posjetitelj Medulina može tu naći pravu oazu mira i tišine, bogatu pejzažima ovog mediteranskog krajolika, ali istodobno može ovdje provesti vrlo dinamičan i sadržajima bogat odmor.
    Prve turističke iskre na obalama Medulinskog zaljeva javljaju se koncem 19. i početkom 20.st. Tad se Medulin na tržištu zadovoljstava tretirao kao prateći sadržaj pri obilasku grada Pule, ali ubrzo su se stvari počele mijenjati i Medulinu je poklanjana sve veća pažnja.

     Osnivanjem društva za proljepšavanje Medulina 1905 god., preteče prve turističke organizacije, u mjestu su se pojavili i prvi boravišni turisti. Otada je turizam u Medulinu napredovao divovskim koracima. 1958. godine osnovano je Turističko društvo Medilin, a 1968. god. osnovano je poduzeće Medulinska rivijera da bi već 1979. Medulin imao kapacitet smještaja za više od 15 000 ljudi

  

     Sport

    Medulinski zaljev idealan je za bavljenje svim vodenim sportovima, ali i izvan vode naći ćete široku paletu športsko-rekreativne ponude. Blage zime uvjetovane mediteranskom klimom i bogata športska infrastuktura čine Medulin jednim od omiljenih centara za športske pripreme tokom cijele godine, tako da nerijetko možete ovdje naići na najpoznatije hrvatske i strane predstavnike iz svijeta športa.

  
Više podataka o Medulinu   možete naći na 
ovim stranicama.. .

 

    ©  1998 - 2016 ,  Web Dizajn  : www.vila-anita.com      Privatni smještaj - odmor - ljetovanje - Hrvatska -  Istra -  Medulin - Villa  Anita